Rådgivning til erhverv

Advokatfirmaet Morten Knoth ApS yder generel rådgivning til erhvervsdrivende. Vi har omfattende erfaring med det at drive virksomhed, og vi rådgiver både store og små virksomheder. I modsætning til de fleste andre advokatfirmaer kan vi også tilbyde rådgivning vedrørende økonomiske forhold, og vi bistår ikke blot med faglig sparring om jura, men også vedrørende regnskaber og den daglige bogføring. De færreste advokater vil kunne oplyse, hvordan man kører løn, eller hvordan man indberetter moms eller skat. Det kan vi. Vi ser det som en klar fordel, at vores jurister har et indgåede kendskab til alle væsentlige forhold vedrørende driften af en virksomhed. På den måde sikrer vi, at vores klienter får den rådgivning, som medfører, at virksomheden har størst mulige chance for at blive en succes. Vi tilpasser altid vores rådgivning i forhold til den enkelte klient.

Vi tilbyder
blandt
andet
følgende
ydelser

  • Rådgivning vedrørende stiftelse af enkeltmandvirksomheder og selskaber
  • Rådgivning vedrørende skatte- og regnskabsmæssige forhold
  • Rådgivning vedrørende økonomi og finansiering af den løbende drift
  • Rådgivning vedrørende ledelsesansvar (direktionsansvar og bestyrelsesansvar)
  • Faglig sparring vedrørende optimering af driften
  • Faglig sparring vedrørende virksomhedens konkurrencemæssige situation, herunder mulighederne for indgåelse af strategiske samarbejder

Morten Knoth Knudsen har ekspertisen inden for dette område. Hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte Morten.

Vores nyheds blog