Vores medarbejdere

IMG_4640

Direkte telefon:  +45 81 61 04 61

Mail: morten@advokatknoth.dk

Morten Knoth Knudsen

Advokat (L)

Morten Knoth Knudsen har været ansat i advokatbranchen siden 2006 og har drevet selvstændig advokatvirksomhed siden 2011. Udover arbejdet som advokat har Morten undervist på jurastudiet og cand. merc. aud. studiet på Syddansk Universitet. Han har blandt andet undervist i fagene selskabsret, obligationsret samt rekonstruktion & konkurs.

Morten er en skarp og analytisk erhvervsadvokat, og han har en betydelig erfaring med alle former for virksomhedstransaktioner samt entreprisesager og sager vedrørende fast ejendom. Herudover arbejder han jævnligt som kurator og rekonstruktør, ligesom har bistår store og små virksomheder, når der skal forhandles kontrakter.

Primære arbejdsområder:

 

 

 

 

 

Advokat sekretær Martha Knoth Knudsen

Direkte telefon: +45 20 22 80 81

Mail: martha@advokatknoth.dk

Martha Knoth Knudsen

Advokatsekretær (HU)

Martha Knoth Knudsen har været ansat som bogholder og advokatsekretær (HU) siden 2012.

Udover at varetage firmaets bogholderi, forestår hun selvstændig sagsbehandling vedrørende sager om køb og salg af fast ejendom, inkasso, testamenter, tinglysning og stiftelse af selskaber. Hun bistår også med behandling af dødsboer og konkursboer.

Martha er gift med Morten, og man kan derfor være sikker på, at der bliver givet hurtig besked til Morten, hvis han ikke er til at træffe.

Primære arbejdsområder:

Udklip

Direkte telefon: +45 61 42 38 61

Mail: rajo@advokatknoth.dk

 

 

 

Rasmus Ellegaard Jørgensen

Advokat

 

Rasmus Ellegaard Jørgensen har været en del af firmaet siden 2016, hvor han begyndte som legal trainee. Rasmus er uddannet jurist fra Syddansk Universitet, hvor han også løbende har undervist andre studerende. Rasmus har efterfølgende været advokatfuldmægtig i firmaet fra 2020 og frem til den 1. august 2023, hvor han tiltrådte som advokat. Han er derfor fuldt ud bekendt med firmaets sagsbehandling og klienter m.v. Med en omfattende erfaring inden for fast ejendom, retssager, insolvensret, entreprisesager, kontrakter og lejeret, er Rasmus den ideelle rådgiver for både private og erhvervsklienter.

Rasmus deler firmaets værdier og har altid klientens behov som sit primære fokus. Det er Rasmus’ ambition at levere løsningsorienteret juridisk rådgivning i øjenhøjde til både nye og gamle klienter.

Rasmus’ arbejdsområder spænder bredt, og hans mål er at hjælpe klienter med at navigere gennem komplekse juridiske udfordringer med et løsningsorienteret mindset. Det gælder såvel erhvervsklienters entreprisesager som private klienters køb af fast ejendom. Hans faglighed og professionalisme mærkes tydeligt i enhver opgave, han påtager sig.

Når du vælger Rasmus som din advokat, får du en pålidelig partner, der ikke blot mestrer juraens kompleksitet, men også formår at formidle den på en klar og forståelig måde. Uanset om du står over for en ejendomshandel, en retssag eller har behov for rådgivning inden for andre områder, kan du have fuld tillid til Rasmus’ ekspertise.

Primære arbejdsområder: