Vores medarbejdere

IMG_4640

Direkte telefon:  +45 81 61 04 61

Mail: morten@advokatknoth.dk

Morten Knoth Knudsen

Advokat (L)

Morten Knoth Knudsen har været ansat i advokatbranchen siden 2006 og har drevet selvstændig advokatvirksomhed siden 2011. Udover arbejdet som advokat har Morten undervist på jurastudiet og cand. merc. aud. studiet på Syddansk Universitet. Han har blandt andet undervist i fagene selskabsret, obligationsret samt rekonstruktion & konkurs.

Morten er en skarp og analytisk erhvervsadvokat, og han har en betydelig erfaring med alle former for virksomhedstransaktioner samt entreprisesager og sager vedrørende fast ejendom. Herudover arbejder han jævnligt som kurator og rekonstruktør, ligesom har bistår store og små virksomheder, når der skal forhandles kontrakter.

Primære arbejdsområder:

 

 

 

 

 

Advokat sekretær Martha Knoth Knudsen

Direkte telefon: +45 20 22 80 81

Mail: martha@advokatknoth.dk

Martha Knoth Knudsen

Advokatsekretær (HU)

Martha Knoth Knudsen har været ansat som bogholder og advokatsekretær (HU) siden 2012.

Udover at varetage firmaets bogholderi, forestår hun selvstændig sagsbehandling vedrørende sager om køb og salg af fast ejendom, inkasso, testamenter, tinglysning og stiftelse af selskaber. Hun bistår også med behandling af dødsboer og konkursboer.

Martha er gift med Morten, og man kan derfor være sikker på, at der bliver givet hurtig besked til Morten, hvis han ikke er til at træffe.

Primære arbejdsområder:

Ring direkte op
Send en Email
Se LinkedIn profil
Udklip

Direkte telefon: +45 61 42 38 61

Mail: rajo@advokatknoth.dk

Rasmus Ellegaard Jørgensen

Advokatfuldmægtig

Rasmus Ellegaard Jørgensen er uddannet cand.jur. fra Syddansk Universitet i 2020. Forinden ansættelsen som advokatfuldmægtig har Rasmus arbejdet for Advokatfirmaet Morten Knoth som legal trainee i ca. 4 år, og Rasmus er derfor fuldt ud bekendt med firmaets sagsbehandling og klienter m.v.

Rasmus behandler primært sager vedrørende køb og salg af fast ejendom (erhverv såvel som privat), konkursboer, dødsboer, varemærker, ansættelses- og arbejdsret, persondataret og selskabsret. Han bistår desuden advokat Morten Knoth Knudsen med diverse retssager og voldgiftssager.

Primære arbejdsområder:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ring direkte op
Send en Email
Se LinkedIn profil
Carl-Emil nyt

Direkte telefon: +45 81 72 81 80

Mail: mail@advokatknoth.dk

 

Carl-Emil Engelsen 

 

Legal trainee

Carl-Emil har læst jura på Syddansk Universitet siden 2018.

Carl-Emil udarbejder blandt andet juridiske notater over konkrete problemstillinger, ligesom han assisterer firmaets jurister med informationssøgning. Herudover bistår Carl-Emil med behandling af inkassosager og sager vedrørende fast ejendom.

Primære arbejdsområder:

 

 

 

Jonas

Direkte telefon: +45 81 72 81 80

Mail: legal@advokatknoth.dk

 

 

Jonas Aresteen Hartwig

 

 

Legal trainee

Jonas har læst jura på Syddansk Universitet siden 2017.

Jonas udarbejder blandt andet juridiske notater over konkrete problemstillinger, ligesom han assisterer firmaets jurister med informationssøgning. Herudover bistår Jonas med behandling af inkassosager og sager vedrørende fast ejendom.

Primære arbejdsområder: