Vores medarbejdere

advokat Morten Knoth

Direkte telefon:  +45 81 61 04 61

Mail: morten@advokatknoth.dk

Morten Knoth Knudsen

Advokat (L)

Morten Knoth Knudsen har været ansat i advokatbranchen siden 2006 og har drevet selvstændig advokatvirksomhed siden 2011. Udover arbejdet som advokat har Morten undervist på jurastudiet og cand. merc. aud. studiet på Syddansk Universitet. Han har blandt andet undervist i fagene selskabsret, obligationsret samt rekonstruktion & konkurs.

Morten er en skarp og analytisk erhvervsadvokat, og han har en betydelig erfaring med alle former for virksomhedstransaktioner samt entreprisesager og sager vedrørende fast ejendom. Herudover arbejder han jævnligt som kurator og rekonstruktør, ligesom har bistår store og små virksomheder, når der skal forhandles kontrakter.

Primære arbejdsområder:

Advokat sekretær Martha Knoth Knudsen

Direkte telefon: +45 20 22 80 81

Mail: martha@advokatknoth.dk

Martha Knoth Knudsen

Advokatsekretær (HU)

Martha Knoth Knudsen har været ansat som bogholder og advokatsekretær (HU) siden 2012.

Udover at varetage firmaets bogholderi, forestår hun selvstændig sagsbehandling vedrørende sager om køb og salg af fast ejendom, inkasso, testamenter, tinglysning og stiftelse af selskaber. Hun bistår også med behandling af dødsboer og konkursboer.

Martha er gift med Morten, og man kan derfor være sikker på, at der bliver givet hurtig besked til Morten, hvis han ikke er til at træffe.

Primære arbejdsområder:

Ring direkte op
Send en Email
Se LinkedIn profil
Legal trainee Rasmus Ellegaard Jørgensen

Direkte telefon: +45 61 42 38 61

Mail: mail@advokatknoth.dk

Rasmus Ellegaard Jørgensen

Legal trainee

Rasmus Ellegaard Jørgensen har læst jura på Syddansk Universitet siden 2015.

Rasmus udarbejder blandt andet juridiske notater over konkrete problemstillinger, ligesom han assisterer firmaets jurister med informationssøgning. Herudover bistår Rasmus med behandling af inkassosager og sager vedrørende fast ejendom.

Primære arbejdsområder:

Ring direkte op
Send en Email
Se LinkedIn profil