Advokatfirmaet Morten Knoth søger en legal trainee

Vores nuværende legal trainee bliver færdig til sommer, og vi søger derfor en ny legal trainee, der kan tiltræde hurtigst muligt. Vi er et ungt advokatkontor, hvor vi vægter et højt fagligt niveau og en uformel omgangstone blandt kollegaer og klienter.

Vi søger en dygtig og ambitiøs jurastuderende med interesse for erhvervsret. Det er en fordel – men ikke et krav – at formueretseksamen er overstået, ligesom gode eksamenskarakterer og erhvervserfaring vil blive tillagt vægt. Ud over det skal du være ansvarsbevist, engageret og kunne bidrage med et godt humør.

Som legal trainee vil du indgå i det daglige arbejde, hvor du vil få opgaver inden for en vid række af erhvervsretlige områder. Du vil blandt andet komme til at arbejde med fast ejendom, entrepriseret, selskabsret, skatteret, inkasso og civilproces. Arbejdet vil typisk bestå af juridisk informationssøgning, udarbejdelse af juridiske notater, materialesamlinger, ekstrakter og selvstændig sagsbehandling i inkassosager.

Du vil løbende blive oplært i de forskellige arbejdsopgaver, og du vil på længere sigt blive inddraget i forbindelse med udarbejdelse af stævninger, juridiske artikler til vores hjemmeside og deltagelse i forberedende retsmøder m.v. Der vil endvidere være mulighed for at overvære rets- og voldgiftssager og derigennem få et indblik i en advokats arbejde.

Arbejdstiden vil i udgangspunktet være en til to dage om ugen, og vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder. Arbejdstiderne vil blive tilrettelagt under hensyn til din undervisning og eksaminer. Starttidspunktet og løn fastsættes efter aftale.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du fremsende din ansøgning, CV, og udskrift af karakterblad (samt eventuelle anbefalinger) til martha@advokatknoth.dk. Vi afholder løbende samtaler. Ansøgninger skal være modtaget senest den 3. juli 2020.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martha Knoth Knudsen på telefon 20 22 80 81.

I henhold til Persondataforordningen beder vi om, at du ikke oplyser dit personnummer i ansøgningen. Du bedes oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Der henvises i øvrigt til vores persondatapolitik på www.advokatknoth.dk.